Loopbaanbegeleiding

Zin in een professionele rol waarin jij straalt? Waar je steeds meer je sterktes inzet? In je huidige of een toekomstige functie.
Zodat werken energie geeft. En flow wordt!

Dan ga ik graag met je aan de slag!

We onderzoeken samen, startend vanuit jouw loopbaanvraag, de gouden draden in jouw levensverhaal en hoe jij vanuit die inzichten en vanuit je aard, goesting en potentieel (in je kerntalenten-blauwdruk) je professionele rol(len) opneemt.
Van abstract naar concreet.
In onze sessies neem ik graag een jarenlange expertise in freelance loopbaanbegeleiding en outplacement consultancy mee, evenals mijn eigen werkervaring in dienstverband op management- en directieniveau bij privé bedrijven en in de overheidssfeer.

Bij Healthy Words kan je terecht met VDAB loopbaancheques.

Voor loopbaanbegeleiding werk ik samen met  loopbaancentra die in woord én daad matchen met mijn waarden en energie. Als het goed voelt, voelt het goed.

Coretalents

De ontdekkers van de kerntalentenmethode, die ze vanuit een krachtige, positieve filosofie en aanpak in de wereld zetten.

Wijs Werken

De naam zegt het zelf, vanuit wijsheid werken. Een tijdje terug maakte ik samen met de zaakvoerder van Wijs Werken, Karolien Roels, een opname over hoe ik loopbaanbegeleiding zie. Als je houdt van beeld én klank, bekijk dan gerust dit filmpje.

Itinera

En sinds kort werk ik ook als freelance loopbaanbegeleider en outplacement consultant voor Itinera Career & Talent Management.

VDAB-loopbaancheques

Je kan bij mij terecht met de VDAB-loopbaancheques (twee cheques, één van 4 uur en één van 3 uur – in totaal 7 uur coaching aan 80 euro, 40 euro per cheque). De Vlaamse overheid legt de rest bij in dit systeem! Meer info hierover en over wanneer je er recht op hebt, vind je op vdab.be/loopbaancheques.
Wist je overigens dat zowel werknemers in privé en overheid als zelfstandige ondernemers er recht op hebben? En terecht.

Geen recht op loopbaancheques? Geef gerust een seintje, dan bekijken we samen wat mogelijk is.

“My goal in life is to create a life that I don’t need a vacation from.”