Getuigenissen

“Karolien durfde tijdens een sessie met mij volledig buiten alle kaders gaan en haar intuïtie volgen waardoor ze naadloos invoelde wat ze best vroeg en hoe en vooral: heel nauw luisterde! Ze gaf me alle plaats, veiligheid en vertrouwen die ik nodig had- en ik had er veel nodig en ik kreeg gans het park als het ware (de oefening had plaats in een prachtig park, voor een zwemvijver met een bronnetje dat stroomde.) Ik kon gaan waar ik wilde, niet waar zij dacht dat ik moest uitkomen. Ze heeft me de gelegenheid gegeven om te uiten wat ik wou zeggen en ze gaf me een totaal gevoel van begrepen te zijn, tot in de kern. Er was geen gescheidenheid tussen ons. We verstonden elkaar heel diep en zonder woorden. Het was een ervaring “beyond words” die ons beiden heel diep heeft getroffen en ontroerd. Ze heeft iets mogelijk gemaakt wat uitzonderlijk is. We stonden bijna letterlijk in de bron en figuurlijk was het ook een bronervaring. Alles was mogelijk. Grenzen vielen weg en er was totaal begrip, aanvaarding, enthousiasme, vreugde en liefde. Uniek! Karolien is een fijngevoelige, fijnbesnaarde dame. Ik ben blij dat ik even heb mogen kennis maken met haar en ben heel erkentelijk voor dit geschenk dat uit de hemel viel. Het is een ver-rijking! Zo wil ik nog gecoacht worden.”
Fabienne V., Coach, Mortsel

“Karolien weet het mooiste in je naar boven te halen met een groot respect voor wat er is, ze omarmt je in je ‘Zijn’. Dit is o.a. merkbaar door haar bekrachtigende, zorgvuldige taalgebruik en oplossingsgerichte blik.  Steeds uitgaande van talenten en mogelijkheden in een relatie van gelijkwaardigheid en openheid. Haar aanpak is professioneel, to the point, intuïtief en betrokken. Karolien ‘werkt’ van Hart tot Hart en dat voel je.”

Isabelle, Trainer & coach, Gent

Karolien is een coach met een speciale gave waardoor zij voeling en inzicht ontvangt met en in de persoon die bij haar is. Ik ben telkens opnieuw verrast hoe Karolien mij een totaal andere deur laat openen dan degene die ik voor mezelf wil openhouden. Zij gaat tezelfdertijd  bijzonder respectvol om met mijn wens mijn deur en richting te willen vrij houden, maar geeft mij de moed ook een andere richting aan te durven.

Dit houdt in dat ik mijn visie, gevormd door mijn ervaringen en gedachtepatronen kan aanvaarden als veilig en goed voor mij op dit bepaald moment, in deze situatie met mijn mogelijkheden waarover ik op dat moment beschik. Maar zij stimuleert vertrouwen te hebben en een stap verder te zetten. Dit betekent, op het eerste zicht, een voor mij bekende denkpiste of gevoel te verlaten. Daardoor motiveert zij, deze soms blokkerende of saboterende hindernissen naar meer groei, kritisch te onderzoeken en deze vanuit een ander gezichtspunt te herbekijken en herbeleven. 

Deze aanpak, goede gesprekken, diep invoelen en lieve stimulansen, die aansporen een uitdaging aan te gaan, zetten mij zelf aan tot herbronnen. Karolien helpt mij vernieuwing, verruiming, openheid en vrijheid, te creëren, waardoor zich mogelijkheden openen waardoor ik dichter bij mijn waarde vervulling kom.

Als oudere vrouw – 63 jaar (= kalenderleeftijd) met een rijk gevuld en heftig leven achter de rug, beleefde en beleef ik nog steeds heel intens elke fase in dit leven .  

Karolien is, als jongere (kalenderleeftijd) vrouw een van de weinige coachen die mensen ‘leest’ en begeleidt van hart tot hart, los van leeftijd, opleidingsniveau, geslacht, rang en stand of wat dan ook. Zij is een van die zeldzame mensen die het beste in jou bovenhalen.

Ik vind haar een schitterende coach, een vrouw met een universele geest, een levensvisie van 360°, geboren om diep en ver mee te stappen in de zoektocht naar zingeving.

Ik ben het universum dankbaar dat ik Karolien op mijn levenspad heb mogen en kunnen ontmoeten.

Ingrid, Staden

Voor ik bij jou kwam, was ik verloren. Dankzij onze gesprekken zag ik terug de weg. Door de taken die je me gaf, kwamen interesses en passies naar boven die diep verdoken in mij lagen. Dankzij jou heb ik terug een “drive” op werkvlak en zo ook op privévlak. Dank je voor alles.

Günther, Herzele

De kunst van connectie, voeling krijgen en houden via gesproken & geschreven woord! 
Met zachte, warme & innemende stem is Karolien het beste medicijn om je te inspireren, tot rust te brengen, te helen en connectie te maken met jezelf op een diep menselijk niveau. 

Caroline, Antwerpen

Wijze dame; slimme madam; deskundige collega. Gaat waar ze voor staat. Zeer professioneel.

Didier, Gent

De pandemie die zowel op professioneel als persoonlijk vlak een enorme impact had op mij, leidde ertoe dat ik in plaats van een burn-out, bijna een bore-out ervaarde. Voor mij was dit dan ook de aanleiding om de stap te zetten naar een professionele coach, die samen met mij op zoek zou gaan naar uitdagingen die een nieuwe wending aan mijn leven zouden geven.

Ik kwam per toeval bij jou terecht, je beloofde me geen grootse theorieën maar een no-nonsense aanpak met tips en tricks die praktisch, bruikbaar en toepasbaar zouden zijn zowel op de werkvloer als in mijn privé leven. Samen zijn we op zoek gegaan naar een antwoord op de vraag, welke job, naast mijn huidige, ook bij mij zou passen. Een bedrieglijke korte en simpele vraag, maar eentje met een intens, complex of zelfs geen antwoord. Het even stilstaan bij wat ik kan, wat ik graag doe en wie ik echt ben, waren thema’s die ik soms lastig en zelfs confronterend vond. Hoe moeilijk ik dit soms ook vond, het heeft er wel toe geleid dat ik mijzelf écht heb leren kennen.

Het was een inspirerende zoektocht, die me geholpen heeft te ontdekken waar ik energie uit haal, gelukkig van word en wat me een oprechte drive en flow geeft. Bij dit traject heb je me enorm geholpen, vooral omdat je me steeds een eerlijk inzicht en een heldere analyse gaf, wat mij verder heeft doen groeien als persoon. Iedere sessie nam je ruimschoots de tijd, door je positieve insteek en aanstekelijk optimisme, had ik het gevoel dat er ruimte was om mezelf beter te leren kennen. Jouw open, eerlijke manier van coachen heeft me belangrijke levenslessen bijgebracht.

Ik zal je blijven herinneren als een bijzonder warm, oprecht en gepassioneerd persoon. Een top ervaring, die me meer en weer in mezelf deed geloven en zelfvertrouwen gaf. Dankzij jou kijk ik nu vol vertrouwen naar de toekomst. Dikke merci.

 

Kaat, Brussel

Vanuit mijn coaching traject werd me geadviseerd om een KernTalentenanalyse te laten uitvoeren. Ik had de ambitie om de volgende stap te maken in mijn loopbaan, samen met Karolien ben ik op zoek gegaan naar de talenten die voor mij belangrijk zijn in mijn carrière. Na een vragenlijst en een digitaal interview wist Karolien héél goed de nuances aan te brengen. Hoewel ik blij ben met mijn huidige job en ik de kerntalentenanalyse ben gaan doen vanwege mijn wens om mijzelf te blijven ontwikkelen, heeft het mij nieuwe inzichten gegeven.

Het contact met Karolien was heel aangenaam, verhelderend en motiverend. Door de  professionele aanpak heb ik een mooie, beschrijving van mijn kerntalenten ontvangen, ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik mijn talenten inzet, zowel zakelijk als privé. De kerntalentenanalyse was voor mij een nuttige en inspirerende ervaring, Karolien is een dame met veel wijsheid. Inmiddels heb ik veel inspiratie en energie gekregen om nieuwe en uitdagende projecten te starten. Ik zou het aan iedereen adviseren die op zoek is naar een andere wending in zijn of haar leven, maar ook aan iedereen die denkt dat hij of zij met de juiste dingen bezig is.

Dank je wel Karolien voor de aangename gesprekken en voor jouw verhelderende analyse.

Katrien, Erpe-Mere

Karolien, onder jouw impuls en door de ontdekking van mijn coretalents, ging ik aan de slag. Ik volgde cursussen en ben fier te kunnen zeggen dat vandaag mijn eerste wenskaartjes het levenslicht zien. ik geef nog steeds les, maar minder.
Bedankt! 
Mijn pad licht weer op

Isabelle (haar werk kan je bewonderen en aankopen op https://www.izaswereld.be/)